Recept van de dag: Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus

Slaatje van kerstomaatjes en Noorse garnalen

Slaatje van kerstomaatjes en Noorse garnalen

Ingrediƫnten:

  • 1 doosje kers/cherrytomaatjes
  • 250 gram
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 g grote gekookte, gepelde
  • Noorse garnalen
  • 5 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. citroensap
  • zout en peper
  • 1 eetl.
  • fijngehakte peterselie

Bereiding:

Snijd de gewassen tomaatjes doormidden. Hak de gepelde tenen knoflook klein. Roer olijfolie, citroensap en knoflook door elkaar. Leg de garnalen minstens een uur in deze marinade.
Bereiding
Bestrooi de kerstomaatjes met zout en peper. Schep ze in een bakje en meng de garnalen met de marinade door de tomaatjes.
Presentatie
Strooi er peterselie over en serveer.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1036
Aantal personen: 4
Categorie: Voorgerechten
Sub categorie: Salades
Datum: 11-12-2006
Land: Noorwegen
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee