Taste and Inspiration wenst u fijne feestdagen

Kleine worstenbroodjes

Kleine worstenbroodjes

Ingrediënten:

  • voor 12 stuks
  • 400 g bladerdeeg diepvries
  • 500 g gehakt
  • 1 eidooier
  • bloem
  • 0.5 chilivlokken
  • peper
  • zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng het gehakt met de chilivlokken.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Snij het bladerdeeg in plakjes van 5 x 10 cm.
Schep op één helft van elk plakje wat gehakt.
Sla er de andere helft over en druk de rand wat aan met een vork.
Bestrijk de worstenbroodjes met eidooier en kruid ze eventueel nog met wat peper.
Zet 25 à 30 minuten in de oven.
Serveer de worstenbroodjes warm

Overge recept informatie:

Recept nummer: 10454
Aantal personen: 6
Categorie: Borrelhapjes en Tussendoortjes
Sub categorie: Borrelhapjes Tapas Hapjes Tussendoortjes
Datum: 05-01-2017
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee