Recept van de dag: Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus

Choc choc chip cookies

Choc choc chip cookies

Ingrediënten:

  • Voor een 40-tal koekjes :
  • 190 g malse boter
  • 100 g bloemsuiker
  • 2 eiwitten
  • 200 g bloem
  • 25 g volkorenmeel
  • 40 g fondant chocoladeschilfers

Bereiding:

Meng de zachte boter met de bloemsuiker. Voeg de eiwitten een voor een toe en roer tot een glad mengsel met een lepel. Roer er bloem, volkorenmeel en fondant chocoladeschilfers onder. Rol onmiddellijk met een beetje bloem uit tussen twee vellen papier of plastic tot 5 mm dikte. Laat opstijven in de koelkast.

Snijd het koude deeg in vierkantjes of rechthoekjes en schik op een bakplaat met bakpapier. Bak 10 minuten in een tot 175° C voorverwarmde oven tot de koekjes een mooi goudgele kleur hebben.

Bewaar in een licht- en luchtdichte doos (als er over zijn tenminste).

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1165
Aantal personen: 1
Categorie: Kindertractaties
Sub categorie: Kinder feestjes
Datum: 14-12-2006
Land: Amerika
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee