Taste and Inspiration wenst u fijne feestdagen

Jachtschotel

Jachtschotel

Ingrediënten:

  • 500 g hamlappen
  • sambal
  • ketjap manis
  • provencaalse kruiden
  • 1 pot appelcompote
  • aardappelen
  • paneermeel

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 200°C.
Besmeer de hamlappen met sambal en ketjap. Bak ze rondom bruin in boter, voeg water en provencaalse kruiden toe en laat pruttelen tot ze gaar zijn.
Haal het vlees uit de pan en snijd het in kleine stukjes. Doe het vlees samen met de (eventueel gebonden) jus in een ingevette ovenschaal. Verdeel hier de appelcompote over en tot slot gekookte fijngeprakte aardappelen. Hier overheen paneermeel strooien en dit alles verwarmen in de oven tot een goudbruin korstje.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1253
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Eenpansgerechten en Wokken
Datum: 19-12-2006
Land: Duitsland
Bron: Mosselstraat 9
Mijn favoriet: Nee