Recept van de dag: Paastaart

Gevuld flensje met vanille-ijs, en fruit

Gevuld flensje met vanille-ijs, en fruit

Ingrediënten:

  • 200 gram aardbei
  • 100 gram braam
  • 15 stuks flensjes met vanille ijs
  • mintblad
  • 30 gram rode bes
  • 2 deciliter slagroom
  • 2 deciliter vanillesaus

Bereiding:

Halveer de gevulde flensjes. Leg 3 halve flensjes in stervorm op een bord. Was en droog het fruit. Verhit de vanillesaus en giet deze tussen de flensjes. Garneer met het fruit. Spuit een rozet gezoete slagroom in het midden van het bord en garneer met een blaadje mint.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1288
Aantal personen: 10
Categorie: Pannenkoeken, Flensjes, Wraps
Sub categorie:
Datum: 21-12-2006
Land: Frankrijk
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee