Recept van de dag: Victoria sandwich

Druivensap - perzikenbowl

Druivensap - perzikenbowl

Ingrediënten:

  • 450 gram perziken ( pot of blik )
  • 2 deciliter Grand Marnier
  • 4 takjes verse munt
  • 1 liter rode druivensap
  • 6 deciliter 7-up
  • 2 sinaasappels

Bereiding:

Laat de perziken uitlekken en giet ze in een glazen kom.
Giet er Grand Marnier overheen en laat even intrekken.
Hak 3 takjes munt fijn en strooi ze over de perziken. Giet er Appelsientje rood druivensap en 7-Up over.
Snijd van de sinaasappels hele dunne schijfjes en garneer het geheel hiermee.

Leg er tenslotte het resterende takje munt op.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 131
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Fruit
Datum: 21-11-2006
Land: Nederland
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee