Recept van de dag: Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus

Brochette van zeeduivel en vleestomaten

Brochette van zeeduivel en vleestomaten

Ingrediënten:

  • 500 g zeeduivelfilet
  • 4 tomaten
  • 1 Chinese kool
  • 1 appel (Jonagold)
  • 4 cl olijfolie (extra vierge)
  • peper
  • zeezout
  • 2 takjes dille
  • 3 dl water
  • 10 cl azijn
  • 60 g suiker
  • zout

Bereiding:

Een marinade maken door water, azijn, suiker en een flinke snuif zout te mengen en aan de kook te brengen.

De Chinese kool en de appel fijnsnijden, warm marineren en op smaak brengen met peper en zout.

Een spies opvullen met blokjes zeeduivel en kwartjes vleestomaat. In olijfolie bakken of roosteren op de grill.

De marinade van Chinese kool en appel op een bord leggen. De spies erop schikken en garneren met appelschijfjes en dilletakjes

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1388
Aantal personen: 1
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Hoofdgerechten
Datum: 26-12-2006
Land: België
Bron: Agfpn.Fresday
Mijn favoriet: Nee