Recept van de dag: Paastaart

Kersenpannenkoek

Kersenpannenkoek

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 5 dl melk
  • 1 mespuntje zout
  • 200 g bloem
  • boter om in te bakken
  • 500 g kersen

Bereiding:

Klop de eieren met de melk en het zout schuimig en voeg vervolgens de bloem toe. Roer het geheel tot een glad beslag. Verhit de boter in een koekenpan. Laat hierin een soeplepel beslag mooi uitlopen en verdeel er gelijkmatig wat kersen over. Bak de pannenkoeken aan beide zijden lichtbruin. Om te voorkomen dat de kersen aan de pan blijven plakken, is het zaak om vaak te schudden!

Tip
Om te voorkomen dat de kersen aan de pan blijven plakken, is het zaak om vaak te schudden!

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1475
Aantal personen: 4
Categorie: Pannenkoeken, Flensjes, Wraps
Sub categorie:
Datum: 29-12-2006
Land: Nederland
Bron: Landleven
Mijn favoriet: Nee