Recept van de dag: Victoria sandwich

Farfalle Masala

Farfalle Masala

Ingrediƫnten:

  • 250 gram farfalle
  • 1 potje (360ml) Exotimex of Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
  • olie
  • 500 gram kipfilet
  • 1 kleine ui
  • 1 kopje water
  • 1 rijpe mango
  • 1 rode paprika
  • 100 gram doperwten (diepvries)
  • 50 gram pijnboompitten
  • 2 eieren

Bereiding:

Masalasaus:
1 eetlepel olie verhitten en de eieren daarin roerbakken, daarna eieren afscheppen.
Vervolgens 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui (gesnipperd) toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), het water, de mango (in blokjes gesneden), paprika, doperwten en de eieren toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 5-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de pijnboompitten toevoegen.

Farfalle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
BEREIDINGSTIJD : 20 minuten.
SMAAK : Mild-Kruidig.


Overge recept informatie:

Recept nummer: 149
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Pasta Rijst Macaroni Bami Mihoen
Datum: 22-11-2006
Land: Suriname
Bron: Surinaams eten
Mijn favoriet: Nee