Recept van de dag: Chipolatataart

Peultjesmelange met notendressing

Peultjesmelange met notendressing

Ingrediƫnten:

  • 150 g haricots verts
  • 50 g peultjes
  • 150 g sugar snaps
  • 50 g pecannoten
  • 6 eetlepels (walnoten)olie
  • 3 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
  • (zee)zout
  • versgemalen peper
  • 150 g tuinerwten
  • diepvries pak a 450 g)

Bereiding:

Haricots verts, peultjes en sugar snaps schoonmaken. Pecannoten in droge koekenpan roosteren en dan grof hakken. In ruime schaal dressing kloppen van olie, citroensap, mosterd en honing. Op smaak brengen met zout en peper.

In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten koken. Haricots verts, peultjes en bevroren erwten toevoegen. Water opnieuw aan de kook brengen, nog ca.3 minuten laten koken tot alle peulvruchten beetgaar zijn. Groenten in vergiet laten uitlekken en door dressing scheppen. Pecannoten erover strooien.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1936
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Groenten en Bijgerechten
Datum: 27-01-2007
Land: Frankrijk
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee