Taste and Inspiration wenst u fijne feestdagen

Peterselie-ansjovisboter

Peterselie-ansjovisboter

Ingrediënten:

  • 125 g zachte roomboter
  • 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
  • 2 ansjovisfilets (uit blikje), fijngesneden
  • 2 theelepels versgemalen peper

Bereiding:

Kneed met koele handen alle ingrediënten goed door elkaar. Maak er een rol van en wikkel deze in plasticfolie. Leg hem tot gebruik in de koelkast.

Maar voor een extra mooi gerechtje kan je deze kruidenboter ook in een botervorm matje doen,
Even in de diepvries op laten stijven
en daarna voorzichtig uit de vormen drukken.
leg het botervormpje direct op het gerecht bij precentatie !

Overge recept informatie:

Recept nummer: 1971
Aantal personen: 1
Categorie: Sausjes, boters, chutney's
Sub categorie: Kruidenboter & Tapenade
Datum: 28-01-2007
Land: Nederland
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee