Recept van de dag: Paastaart

Vijgensaus

Vijgensaus

Ingrediënten:

  • 3-4 verse vijgen in stukjes gesneden
  • 6 eetl. sesamolie
  • 2 eetl. fijngehakte cashewnoten
  • 2 eetl. fijngehakte sultana rozijnen
  • tabasco
  • 1 eetl. Noilly Prat of droge vermouth

Bereiding:

Alle ingrediënten goed door elkaar roeren.
koud serveren

Overge recept informatie:

Recept nummer: 243
Aantal personen: 4
Categorie: Sausjes, boters, chutney's
Sub categorie: Sausen, Vinaigrettes en Dressing
Datum: 24-11-2006
Land: Frankrijk
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee


5 gerelateerde recepten uit de categorie: Sausjes, boters, chutney's

French dressing

Pesto

Pesto

Romige stroganoffsaus

Saté Marinade

Saté Marinade

Wittewijn-peterseliesaus