Recept van de dag: Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus

Tompouce van Sint

Tompouce van Sint

Ingrediënten:

  • 9 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 500 ml chocolademousse (Mona)
  • 2 sinaasappels

Bereiding:

Laat 9 plakjes roomboter bladerdeeg ontdooien en snij uit
8 plakjes zo groot mogelijke mijters. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen.
Verwarm de oven voor op 230°C (hetelucht
215°-C). Bekleed een bakplaat met bakpapier

Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met watervast op de 4 mijters. Bak ze midden in de oven in ca. 10 minuten gaar
en goudbruin

Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500ml
chocolademousse (Mona) over 4 mijters

Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog

Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af
met de overige 4 mijters van deeg.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 2447
Aantal personen: 4
Categorie: Kindertractaties
Sub categorie: Kinder feestjes
Datum: 05-02-2007
Land: Spanje
Bron: Jumbo
Mijn favoriet: Nee


5 gerelateerde recepten uit de categorie: Kindertractaties

16 Chocolollys

Babycakejes

Babycakejes

Borstplaat

Chocolaatjes maken

Chocolaatjes maken

Pepernotenijsberg