Recept van de dag: Glutenvrije Aardbeienmuffins met kokosmeel

Boullion kaasfondue - vegetarisch

Boullion kaasfondue - vegetarisch

Ingrediënten:

  • 1/2 l groentebouillon (van tablet)
  • 300 g geraspte belegen kaas
  • 2 tenen knoflook
  • 1 eetl. maïzena
  • Om te dopen:
  • rauwe bloemkool
  • broccoliroosjes,
  • gekookte krielaardappeltjes
  • stokbrood.

Bereiding:

1. Breng de bouillon aan de kook. Verlaag de temperatuur van de hittebron.
2. Roer de kaas en de knoflook uit de knijper door de bouillon. Doe de maïzena in een beker en giet er een beetje water bij.
3. Roer de maïzena tot een papje. Giet het bij de kaas-fondue die nu wat dikker wordt.
4. Zet de fonduepan op de bijpassende brander.
5. Doop stukjes groenten, aardappeltjes en stokbrood in de fondue

Overge recept informatie:

Recept nummer: 2490
Aantal personen: 4
Categorie: Fondue, Steengrill, Gourmetten
Sub categorie: Familie koken
Datum: 06-02-2007
Land: Frankrijk
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee