Recept van de dag: Victoria sandwich

Gevulde sinaasappels

Gevulde sinaasappels

Ingrediënten:

  • 2 sinaasappels
  • 2 bananen
  • 125 ml dikke yoghurt
  • 2 eetl. bruine suiker

Bereiding:

1. Snijd de sinaasappels doormidden en pers ze uit. Verwijder met een mes de witte vellen aan de binnenkant van de sinaasappels.
2. Prak de bananen fijn. Roer de bananenpuree door de yoghurt en voeg zoveel sinaasappelsap toe als nodig is om een smeuïge massa te krijgen.
3. Roer er bruine suiker naar smaak door.
4. Vul de sinaasappelhelften met de yoghurt-bananenpuree.
5. Zet de gevulde sinaasappels een uur in de koelkast.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 2515
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Nagerechten
Datum: 06-02-2007
Land: Nederland
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee