Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Biefstukvinkjes met abrikozenjus

Biefstukvinkjes met abrikozenjus

Ingrediënten:

  • 4 plakken bacon (vleeswaren)
  • 8 minibiefstukjes
  • 6 eetlepels medium dry sherry
  • 3 eetlepels abrikozenjam
  • versgemalen peper
  • boter
  • Materialen
  • gourmetstel

Bereiding:

1. Bacon in lengte halveren en rond biefstukjes wikkelen.
2. Vlees op schaal leggen.
3. Sherry in kannetje schenken en jam erdoor roeren.

In pannetje klontje boter verhitten en 1 of 2 biefstukjes in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Afblussen met beetje sherrymengsel en peper erboven malen.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 2594
Aantal personen: 4
Categorie: Fondue, Steengrill, Gourmetten
Sub categorie: Familie koken
Datum: 07-02-2007
Land: Nederland
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee