Recept van de dag: Jeannes Ananasbeignets

Halua Ditzmar. Dadelbrood uit Marokko

Halua Ditzmar. Dadelbrood uit Marokko

Ingrediënten:

  • 250 gr. walnoten, grof gehakt,
  • 500 gr. vijgen, zonder schilletjes,
  • 250 gr. pecannoten, grof gehakt,
  • mespunt anijszaad,
  • 500 gr. dadels, zonder pit,
  • 2 eetl. honing.

Bereiding:

Meng al deze ingrediënten heel goed met elkaar in een keukenmachine. Zorg er wel voor dat de noten niet te fijn gemalen worden. Vul een cakeblik met deze massa en zet de cake koel weg om op te stijven. Snijd er dunne plakjes van.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 2642
Aantal personen: 8
Categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood
Sub categorie: Feestelijke Broden taarten en koekjes
Datum: 08-02-2007
Land: Marokko
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee