Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Aaardappelbrochette met kaas en Breydelspek

Aaardappelbrochette met kaas en Breydelspek

Ingrediënten:

  • Grote aardappelen
  • (afh. van aantal personen)
  • Breydelspek dik gesneden
  • Jonge kaas

Bereiding:

Snij een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door. Snij beide helften in partjes. Tussen elk partje sorteert u een sneetje kaas en een lapje Breydelspek (0,7 cm). Het geheel doorboort u met een satéstok of wikkelt u stevig in in aluminiumfolie. Dit kan zowel op de pan als op barbecue gebakken worden. In een mum van tijd klaar en bijzonder origineel en lekker aardappelgarnituur bij uw uw gerecht of barbecue.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 2912
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Hoofdgerechten
Datum: 19-04-2007
Land: België
Bron: Breydellham
Mijn favoriet: Nee