Recept van de dag: Chipolatataart

Mechelse asperges met Breydelham en mousselinesaus

Mechelse asperges met Breydelham en mousselinesaus

Ingrediënten:

  • 500 gr asperges
  • 200 gr Breydelham
  • 150 gr boter
  • 2 eidooiers
  • Peper en zout
  • Witte wijn
  • Citroen
  • peterselietakje of takje groen

Bereiding:

Schil de asperges en kook ze al dente in gezouten water.

* Haal ze uit het water, leg ze op een droge handdoek en hou ze warm.

Mousseline:
Klop een eidooier op met peper en zout, witte wijn en citroen. Roer er geklaarde boter onder. Indien gewenst kan u scheutjes room toevoegen.
Werk af zoals op de foto, met Breydelham in reepjes gesneden.

*Recept Johan Deboeverie*

Overge recept informatie:

Recept nummer: 2914
Aantal personen: 1
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Groenten en Bijgerechten
Datum: 19-04-2007
Land: België
Bron: Breydellham
Mijn favoriet: Nee