Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Verse vijgen met stilton

Verse vijgen met stilton

Ingrediënten:

  • 8 verse vijgen
  • 50 g stilton (kaas)
  • 100 ml dessertwijn
  • bijv. Fontana-fredda Moscato dAsti

Bereiding:

Vijgen wassen en kruislings diep 1nsnijden.
Kaas verkruimelen en in vijgen stoppen.
Ovengrill voorverwarmen.
Vijgen in ingevette ovenschaal leggen en kaas 7-8 min. onder grill laten smelten.
Intussen dessertwijn op hoog vuur inkoken tot stroperig.
Vijgen over vier dessertbordjes verdelen.
Wijnsiroop eromheen druppelen

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3018
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Nagerechten
Datum: 18-06-2007
Land: Nederland
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee