Recept van de dag: Haring-appelsalade

Runderstoofvlees met paprika en tomaat

Runderstoofvlees met paprika en tomaat

Ingrediënten:

  • 1kg stoofvlees
  • peper-zout
  • vetstof croma
  • 4 kleine fijngesnipperde uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2doosjes tomatenpuree
  • 2 rode en twee groene paprikas in reepjes gesneden
  • 4dl vleesbouillon
  • 1/4 l room of melk
  • laurier
  • oregano
  • fijngehakte peteselie
  • 500g champigons

Bereiding:

Bak het vlees in de vetstof b v croma .voeg er de boullion de kruiden en de fijngesnipperde ui bij en laat gedeeltelijk garen.Voeg hierbij de fijngesnede paprika en laat verder garen.Voeg er op het einde de schoongewreven champignons en de tomatenpuree bij en laten verder garen.Maak de smaak wat zachter door een geutje room en bind desnoods. Werkaf met fijngehakte peterselie.Dien op met rijst

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3436
Aantal personen: 4
Categorie: Vlees en Gevogelte
Sub categorie: Rundvlees, Kalfsvlees, Varkensvlees
Datum: 23-08-2007
Land: België
Bron: Internetrecepten
Mijn favoriet: Nee