Recept van de dag: Victoria sandwich

Dawet - Dessert uit Suriname

Dawet - Dessert uit Suriname

Ingrediënten:

  • 600 ml. volle melk
  • 300ml Faja Lobi Su Su /
  • Dawet Trafasie

Bereiding:

Su Su/Dawet en melk goed mixen en 3 – 4 uur in ijsblokzakjes invriezen.
Serveertip:
Serveer met condensmelk.

Variatietip:
Maak een dawetdrank door de Su Su/Dawet aan te lengen met water, melk of mineraalwater en serveer met ijsblokjes of voeg naar smaak aan ijs, pudding, yoghurt, vla of cocktails toe. Gebruik in plaats van Su Su / Dawet (siroop) eens Orgeade (siroop).

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3645
Aantal personen: 3
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Nagerechten
Datum: 30-09-2007
Land: Suriname
Bron: Surinaams eten
Mijn favoriet: Nee