Taste and Inspiration wenst u fijne feestdagen

Five Spice bahmi

Five Spice bahmi

Ingrediƫnten:

  • 300 g (roerbak)vleesreepjes
  • 800 g bahmigroentepakket
  • Conimex Woksaus Five Spice
  • 0.5 zak (250 g) Conimex Mie
  • Conimex Wok Olie

Bereiding:

Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mie toe, kook deze in ca. 12 minuten gaar. Trek de mie na 2 minuten koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken.

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes ca. 3 minuten.

Voeg de bahmigroenten toe en roerbak ze 5 minuten mee. Voeg vervolgens de woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) toe, schep de goed uitgelekte mie erdoor en roerbak nog 3 minuten.

Schep de Five Spicebahmi op 4 borden.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3708
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Eenpansgerechten en Wokken
Datum: 03-10-2007
Land: Oosters
Bron: Conimex
Mijn favoriet: Nee