Recept van de dag: Jeannes Ananasbeignets

Kaas-uien brood

Kaas-uien brood

Ingrediënten:

  • 500 gr bloem
  • 300 water
  • 22 gr olijfolie met basilicum
  • 5,4 gr zout
  • 4,5 gr droge gist
  • 3 gr suiker
  • ½ ui, dun gesneden, gehakt en even in boter gaar gesmoord
  • 75 gr parmezaanse kaas in miniblokjes of grof geraspt.
  • 10 spietjes verse bieslook of andere kruiden naar keuze

Bereiding:

Recept voor een brood van 900 gr.

Doe in het bakblik de ingrediënten voor het basisbrood: bloem, water, olijfolie, gist en suiker.

Stel de broodbakmachine in op het programma voor witbrood.

Voeg bij de eerste piep de ui, parmezaanse kaas en kruiden toe.

Recept uit het broodbakmachine boek

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3736
Aantal personen: 1
Categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood
Sub categorie: Feestelijke Broden taarten en koekjes
Datum: 04-10-2007
Land: Frankrijk
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee