Recept van de dag: Haring-appelsalade

Chinese viswok met snijbonen en taugé

Chinese viswok met snijbonen en taugé

Ingrediënten:

  • 400 g rijst
  • 400 g stevige visfilet
  • 500 g gesneden snijbonen
  • 10 el Conimex Woksaus:
  • Chinese Five Spice
  • 250 g taugé
  • eetlepels fijngehakte peterselie
  • Conimex Wok Olie

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten, met koud water afspoelen en laten afkoelen.
Snijd de visfilet in mooie blokjes (2cm x 2cm).
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig in ca. 3 minuten gaar. Haal ze uit de wok en houd ze warm.

Zet de wok terug op het vuur, voeg de snijbonen toe en wok ze 3 minuten.

Voeg de woksaus en de rijst toe. Warm goed door.

Schep voorzichtig de gare visblokjes en de taugé door de rijst.

Verdeel de viswok over 4 borden en bestrooi met de peterselie.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3885
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Eenpansgerechten en Wokken
Datum: 28-11-2007
Land: China
Bron: Conimex
Mijn favoriet: Nee