Recept van de dag: Kip Hawaï met garnalen

Chocoladefondue met fruit , cake en mini marshmallows.n

Chocoladefondue met fruit , cake en mini marshmallows.n

Ingrediënten:

  • 225 gram pure chocolade,
  • in stukjes
  • 3 dl. room
  • 2 el. Grand Marnier (optioneel)
  • 25 gram roomboter in blokjes
  • Om mee te dopen:
  • Aardbeien
  • appel
  • banaan
  • mandarijn
  • lange vingers
  • stukjes cake
  • mini marshmallows.

Bereiding:

1. Doe de chocolade, room en eventueel de Grand Marnier in een fonduepan of pan met zware bodem. Verwarm zachtjes totdat alles is gesmolten; blijf roeren.
2. Schik het fruit en zet alles in bakjes rond de fonduepan.
3. Roer de boter door de fondue totdat hij is gesmolten. Zet de fonduepan op een brandertje met een heel laag vlammetje.
4. Prik de stukjes fruit en cake aan een fonduevork en doop deze door de chocolade!

Overge recept informatie:

Recept nummer: 3971
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Chocolade verrassingen en nagerechten
Datum: 02-12-2007
Land: Nederland
Bron: Chocolate Warehouse
Mijn favoriet: Nee