Recept van de dag: Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus

Kalkoenlapjes met Gandaham

Kalkoenlapjes met Gandaham

Ingrediënten:

  • 4 kalkoenlapjes
  • 4 sneetjes Ganda ham
  • 2 bolletjes mozzarella
  • Provençaalse kruiden
  • 4 porties gebakken aardappelen
  • zwarte peper

Bereiding:

- Schik de schijven Ganda ham voor u en leg op elk een kalkoenlapje.
- Schik daarop wat mozzarella en bestrooi met Provençaalse kruiden en wat peper.
- Rol dicht en bak mooi krokant op de grill of grillpan.
- Serveer met gebakken aardappeltjes

Overge recept informatie:

Recept nummer: 4075
Aantal personen: 4
Categorie: Vlees en Gevogelte
Sub categorie: Kip en ander gevogelte
Datum: 05-12-2007
Land: België
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee