Recept van de dag: Jeannes Ananasbeignets

Pikante marinade voor rundvlees uit Thailand

Pikante marinade voor rundvlees uit Thailand

Ingrediënten:

  • 1 el sesamzaadjes
  • 1 teentje knoflook, geplet
  • 1 el gehakte gember
  • 1 rode pili-pili, fijngehakt
  • 2 el donkere sojasaus
  • 1 tl rode currypasta

Bereiding:

Rooster de sesamzaadjes een 3-tal minuten goudbruin. Doe de zaadjes met de knoflook, gember en de peper in een vijzel en maal tot een gladde pasta. Voeg de sojasaus en de curry toe en meng alles goed.



Meng de pasta met de reepjes rundvlees en schep alles goed door elkaar. Dek de kom af en laat een nachtje in de koelkast marineren.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 408
Aantal personen: 4
Categorie: Sausjes, boters, chutney's
Sub categorie: Sausen, Vinaigrettes en Dressing
Datum: 26-11-2006
Land: Thailand
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee


5 gerelateerde recepten uit de categorie: Sausjes, boters, chutney's

Citroen-limoencurd

Katjangsaus

Katjangsaus

Okonomiyaki saus zelf maken

Rabarber-gemberjam

Rabarber-gemberjam

Thaise dip