Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Bohnensalat

Bohnensalat

Ingrediënten:

  • 700 gr. sperzieboon, gekookte
  • 2 stuks uien
  • 4 el. citroensap
  • 1 tl. zout

Bereiding:

Vooraf: u kunt heel goed het restje sperziebonen van gisteren, of gewekte bonen uit blik of uit een potje gebruiken. In plaats van citroensap kunt u ook azijn gebruiken.

Pel de uien en snijd ze in hele kleine dobbelsteentjes. Doe de azijn en eventueel een scheutje water in een kom.

Voeg de sperziebonen toe, schep alles goed door elkaar en laat tenminste 3 uur staan.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 485
Aantal personen: 4
Categorie: Voorgerechten
Sub categorie: Salades
Datum: 28-11-2006
Land: Duitsland
Bron: Onbekend
Mijn favoriet: Nee