Taste and Inspiration wenst u fijne feestdagen

Noorse makreel in sesamsaus

Noorse makreel in sesamsaus

Ingrediënten:

  • 2 Noorse makrelen (in filet)
  • Voor de sesamsaus:
  • 2 kopjes visbouillon
  • 1,5 eetl. sesampasta
  • 3 eetl. sojabonenpasta
  • 2 eetl suiker
  • 1,5 eetl. sake (rijstwijn)

Bereiding:

Snij de makreel in vier diagonale stroken. Meng de ingrediënten voor de sesamsaus en breng ze aan de kook. Voeg de vis toe en laat het ongeveer 10 minuten zacht koken.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 4928
Aantal personen: 4
Categorie: Vis - schaal- en schelpdieren
Sub categorie: Vis- Schaal en Schelpdieren
Datum: 15-12-2008
Land: Noorwegen
Bron: Noorwegen.nl
Mijn favoriet: Nee