Recept van de dag: Jeannes Ananasbeignets

Charlotte Sensations Intense 70 % met gember

Charlotte Sensations Intense 70 % met gember

Ingrediënten:

  • 200 g chocolade Sensations Intense 70%,
  • 3 el sterke koffie
  • 4 eieren
  • 100 g gekonfijte gember
  • 1 pakje boudoirs
  • 1 snuifje zout
  • mespuntje cayennepeper

Bereiding:

Smelt de chocolade in een warmwaterbad samen met de koffie. Meng er een voor een de eidooiers door. Vermeng de chocolade met 75 g, in stukjes gesneden, gember en een mespuntje cayennepeper. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door de chocolade. Schik de boudoirs tegen de rand van een charlottevorm, met de suikerkant naar buiten. Giet de chocolademassa in de vorm en laat het minstens 3 uur opstijven in de koelkast. Versier met sneetjes gekonfijte gember.
U kunt de gember ook vervangen door gekonfijte sinaasappelschillen of geglaceerde kastanjes

Overge recept informatie:

Recept nummer: 5248
Aantal personen: 4
Categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood
Sub categorie: Gebak en Taarten
Datum: 16-10-2009
Land: België
Bron: Cotedor
Mijn favoriet: Nee