Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Gevulde eieren

Gevulde eieren

Ingrediënten:

  • Voor 4 personen:
  • 4 eieren
  • 60-80 g zachte roomboter
  • of 40 g Mon Chou met
  • 20-40 g roomboter
  • zout en cayennepeper
  • ½ theel. Worcestershiresauce
  • of maggi of andere smaakstof
  • naar keuze
  • botersla of ijsbergsla
  • trostomaat in reepjes
  • ½ eetl. kappertjes (gedroogde bloemknopjes)

Bereiding:

Kook de eieren hard op de bekende wijze
Halveer de eieren in de lengte met een gekarteld mes
Neem de dooiers eruit en wrijf ze door de zeef
Voeg de boter, het zout, de peper en de Worcester of andere smaakstof toe
Meng dit goed en maak op smaak met extra peper
Vul hiermee een spuitzak en spuit de eihelften op
Schik sla op een schaal en plaats hierop de eieren
Garneer met de tomaat en de kappertjes
Lekker bij het aperitief

Overge recept informatie:

Recept nummer: 547
Aantal personen: 4
Categorie: Ontbijt, lunch en High Tea
Sub categorie: Ei gerechtjes
Datum: 29-11-2006
Land: Nederland
Bron: Ei recepten
Mijn favoriet: Nee