Taste and Inspiration wenst u fijne feestdagen

Bosbespannekoekjes

Bosbespannekoekjes

Ingrediƫnten:

  • 50 g roomboter
  • 200 ml karnemelk
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 ei
  • 150 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd
  • 1 bakje blauwe bessen

Bereiding:

Smelt 25 g roomboter in een steelpan. Klop 200 ml karnemelk, de gesmolten boter, 2 el suiker, 1 ei en een mespunt zout in een kom los. Klop er 150 g gezeefd zelfrijzend bakmeel door.

Voeg 1 bakje blauwe bessen (150 g) toe. Verhit nog 25 g roomboter in een koekenpan en schep er 4 flinke el beslag in zodat je 4 pannenkoekjes hebt. Bak ze in 4 minuten goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Doe hetzelfde met de rest van het beslag.
Lekker met een paar eetlepels honing

Overge recept informatie:

Recept nummer: 5530
Aantal personen: 4
Categorie: Pannenkoeken, Flensjes, Wraps
Sub categorie:
Datum: 28-10-2009
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee