Recept van de dag: Griesmeel Beertje

Groentemacedoine en gewelde aardappel in truffelolie

Groentemacedoine en gewelde aardappel in truffelolie

Ingrediënten:

  • 15 g Knorr Groentebouillon
  • 10 aardappels, bintjes
  • truffelolie
  • zout en peper
  • 150 g champignons
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 meiknolletjes
  • 150 g haricots verts
  • Phase with Butterflavour
  • 5 pomodoritomaten
  • 0.5 l Knorr Garde d'Or Hollandaise saus

Bereiding:

Bereiding en afwerking: Maak 1 liter groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de groentebouillon op smaak met truffelolie.
Hol de geschilde aardappelen uit. Laat ze in de groentebouillon in ca. 15 minuten zachtjes bijna gaar worden.
Snijd de groenten, met uitzondering van de tomaten, zeer fijn en blancheer de stukjes meiknol en haricot vert. Sauteer de groenten even in wat Phase en schep ze in de aardappels. Houd de gevulde aardappels warm.
Snijd de tomaten in plakken en leg die dakpansgewijs in een ovenschaaltje. Besprenkel ze met truffelolie en zet ze ca. 8 minuten onder de salamander.
Serveer de gevulde aardappels met de tomaat en warme hollandaisesaus

Overge recept informatie:

Recept nummer: 578
Aantal personen: 10
Categorie: Dieeët en vegetarische recepten
Sub categorie: Vegatarisch, Glutenvrij, Suikervrij
Datum: 30-11-2006
Land: Nederland
Bron: Op Smaak
Mijn favoriet: Nee