Recept van de dag: Paastaart

Borrelhapje van haringtartaar op roggebrood

Borrelhapje van haringtartaar op roggebrood

Ingrediƫnten:

  • 2 zoute haringen
  • 1 eetlepel peterselie fijngehakt
  • 1 sjalotje gesnipperd
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 2 eetlepels zure room
  • zwarte peper versgemalen
  • 3 sneetjes donker roggebrood

Bereiding:

Verwijder de staartjes van de haringen.
Snijd de vis in zeer kleine stukjes.
Meng er de helft van de peterselie en het sjalotje door.
Meng de mosterd met zure room en zwarte peper.

Snijd de roggesneetjes diagonaal door.
Besmeer ze met het mosterd-roommengsel, verdeel de haringtartaar erover en strooi de rest van de peterselie erover

Overge recept informatie:

Recept nummer: 6233
Aantal personen: 6
Categorie: Borrelhapjes en Tussendoortjes
Sub categorie: Borrelhapjes Tapas Hapjes Tussendoortjes
Datum: 04-11-2010
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee