Recept van de dag: Paastaart

Kletskop Notentrio

Kletskop Notentrio

Ingrediƫnten:

  • 1 tablet chocolade extra puur 72% 100 g in stukjes
  • 4 el hazelnootlikeur
  • 12 kletskoppen
  • 1 beker roomijs met noten en karamel
  • Materialen
  • ijsbolletjeslepel

Bereiding:

1. Doe de chocolade in een kom.
Schenk er 80 ml kokend water bij en roer tot een gladde saus.
Voeg de likeur toe en roer door.

2. Leg op elk bord een kletskop, schep er een bolletje ijs op, een kletskop, een bolletje ijs en weer een kletskop.
Schenk de saus eromheen.

Dit notentorentje is ook lekker met Mangosorbetijs
en een saus die u maakt van vanillevla verdund met ongeklopte slagroom

Overge recept informatie:

Recept nummer: 6716
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: IJs coupes en IJstaarten
Datum: 02-12-2010
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee