Recept van de dag: Paastaart

Glutenvrije Bananencupcakes

Glutenvrije Bananencupcakes

Ingrediënten:

  • 150 gram glutenvrije zelfrijzend bakmeel
  • 125 gram suiker
  • 6 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 eetlepel vanille aroma
  • 1/2 rijpe banaan
  • 4 eetlepels water

Bereiding:

Roer de suiker, olie en vanille door elkaar.
Pel en pureer de 1/2 banaan en meng dit door de suikermassa.
Voeg de bloem en het water toe en mix het op hoge snelheid 10 minuten
Voor cupcakes 180 graden,
20 minuten
Voor cake 180 graden,
35 minuten.

De cake rijst niet veel en blijft een beetje compact, maar de smaak is heerlijk.
Om te vullen is chocola erg lekker
Natuurlijk kunt u de cake's ook vorstelijk versieren met een chocolade creme top of slagroomtoef

Overge recept informatie:

Recept nummer: 6729
Aantal personen: 4
Categorie: Dieeët en vegetarische recepten
Sub categorie: Glutenvrij Gebak Brood,ijs ed,
Datum: 02-12-2010
Land: Nederland
Bron: Smulweb
Mijn favoriet: Nee