Recept van de dag: Jeannes Ananasbeignets

Boterglazuur

Boterglazuur

Ingrediƫnten:

  • voor het maken van boterglazuur.
  • 125 gram roomboter
  • 250 gram poedersuiker
  • 1 theelepel citroensap

Bereiding:

Roer de boter zacht en romig. Zeef de poedersuiker erboven en roer door elkaar met een garde.
Schep de citroensap erdoor en roer opnieuw.
Voeg eventueel kleuren of smaken toe.
Schep het boterglazuur met een lepel op het cakeje of gebruik een spuitzak.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 6759
Aantal personen: 1
Categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood
Sub categorie: Klein Gebak, High Tea, en Snoepgoed
Datum: 05-12-2010
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee


5 gerelateerde recepten uit de categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood

Blauwe bessen cupcakes

Appelrozen met amandelspijs

Appelrozen met amandelspijs

Citroentaart

Honiglebkuchen

Honiglebkuchen

Mini soesjes maken