Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Cupcake vulling Chocolade Mousse

Cupcake vulling   Chocolade Mousse

Ingrediënten:

  • 2 cups volle slagroom
  • 1 pakje instant chocolade pudding

Bereiding:

Hou de metalen kom eerst een tijdje onder de koude kraan, dep de kom droog en zet de kom nu een half uur in de koelkast.

Klop in de koude kom de slagroom op een gemiddelde snelheid, tot deze wat dikker begint te worden.

Voeg geleidelijk de instant chocolade pudding toe, terwijl je op de laagste snelheid de slagroom blijft kloppen.

Zet de kom met mousse nu zeker een uur in de koelkast voor je met het vullen van de cupcakes gaat beginnen!

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7608
Aantal personen: 1
Categorie: Gebak, taarten, koekjes, brood
Sub categorie: Toppings en vullingen voor cupcake's
Datum: 22-04-2011
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee