Recept van de dag: Victoria sandwich

Gevuld stokbrood met ham op de bbq

Gevuld stokbrood met ham op de bbq

Ingrediënten:

  • 1 klein stokbrood
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 2 eetlepels verse bieslook, fijngeknipt
  • 100 g rauwe ham, flinterdun

Bereiding:

Snijd het stokbrood om de 2 cm in, maar niet helemaal door, zodat het stokbrood in vorm blijft.
Meng de olie met het citroensap, de knoflook, de bieslook en peper naar smaak.
Schep met een lepel de citroen-knoflookolie in de inkepingen.
Verdeel de ham over de inkepingen, de ham mag uitsteken.
Leg het stokbrood op een vel aluminiumfolie en vouw dit aan de bovenkant dicht.
Bewaar het brood in de koelkast.

Leg het ingepakte stokbrood aan de rand van de barbecue en rooster het ca. 10 minuten.
Draai het brood af en toe om.
Verwijder het folie en serveer het brood warm.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7985
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Hoofdgerechten
Datum: 30-05-2013
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee