Recept van de dag: Victoria sandwich

BBQ Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise

BBQ Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise

Ingrediënten:

  • 600 g kabeljauwhaas, in 12 stukken
  • 6 plakken Ardennerham
  • 125 ml mosterdmayonaise +
  • 1 citroen, schoongeboend
  • 1 sinaasappel, schoongeboend
  • 1 eetlepel olie

Bereiding:

Kabeljauw bestrooien met peper.
Plakken ham halveren.
Elk stuk vis omwikkelen met 1/2 plak ham.
Op 4 geweekte bamboe satéprikkers elk 3 stukken vis rijgen.
Tot gebruik in koelkast bewaren.
Mayonaise in schaaltje scheppen.
Schil van citroen en sinaasappel, dun boven mayonaise raspen en erdoor roeren.
Saus op smaak brengen met peper.


Bereiden
Ardennerham licht met olie invetten.
Kabeljauwspiesen op goed ingevet rooster aan elke kant 4 à 5 min. grillen.
Spiesen met mayonaise serveren.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 7999
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie:
Datum: 31-05-2013
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee