Recept van de dag: Mosseltapas borrelhapjes

Kaasplank met Zaanlander kaas

Kaasplank met Zaanlander kaas

Ingrediënten:

  • oude Zaanlander kaas
  • Blue d'Auvergne
  • notenmix
  • stokbrood

Bereiding:

De romige en zachtziltige smaak van de drie jaar oude Zaanlander kaas past goed bij deze whisky.
In combinatie met de Bleu d’Auvergne wordt het bitterzoete van de marmelade in de whisky mooi benadrukt.
Lekker met knapperig stokbrood en een notenmix.

* wijn advies Falanghina Di Majo Norante
Deze biologische wijn uit de Molise is gemaakt van de plaatselijke Falanghina druif. Doordat de wijn na vergisting heeft gerijpt op z'n gistdepot heeft de wijn extra veel smaak gekregen. Je proeft een verleidelijke, zeer volle smaak van perzik en abrikoos met hele zachte zuren. Een heerlijke wijn bij pecorino en andere harde kazen.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8078
Aantal personen: 8
Categorie: Borrelhapjes en Tussendoortjes
Sub categorie: Borrelhapjes Tapas Hapjes Tussendoortjes
Datum: 26-10-2016
Land: Nederland
Bron: gall & gall
Mijn favoriet: Nee