Recept van de dag: Victoria sandwich

Côte dOr-chocolademousse

Côte dOr-chocolademousse

Ingrediënten:

  • 250 g Côte d'Or Puur chocolade
  • 6 eieren
  • 75 g suiker

Bereiding:

Laat de chocolade op een zacht vuurtje smelten tot een smeuige brij. Neem het nadien van het vuur en voeg er 5 dooiers bij.

Meng alles goed.
Klop de 6 eiwitten met de suiker tot sneeuw.
Voeg deze mengeling voorzichtig aan de chocolade toe.
Plaats de mousse gedurende 4 uur in de koelkast.
Voor nog meer smaak, voeg 3 snufjes vers gemalen gember of enkele fijne stukjes sinaasappelschil toe alvorens het in de koelkast te plaatsen.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8370
Aantal personen: 4
Categorie: Nagerechten
Sub categorie: Chocolade verrassingen en nagerechten
Datum: 17-12-2013
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee