Taste and Inspiration wenst u fijne feestdagen

Minifriet met brieonaise en espresso-balsamico

Minifriet met brieonaise en espresso-balsamico

Ingrediƫnten:

  • 4 middelgrote aardappelen, geschild
  • zonnebloemolie
  • 220 gram Roombrie Neutre
  • 1 el balsamicostroop
  • 1/2 tl espresso

Bereiding:

1.Snijd de aardappelen in mini julienne en frituur deze in zonnebloemolie op 170 graden in 3 minuten krokant
2.Haal het binnenste gedeelte uit de roombrie en stop deze in een spuitzak met gladde spuitmond
3.Spuit een mooi torentje naast de aardappel
4.Vermeng de balsamicostroop met afgekoelde espresso en druppel een beetje naast de brieonaise op het bord

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8389
Aantal personen: 2
Categorie: Sligro recepten
Sub categorie:
Datum: 03-01-2014
Land: Nederland
Bron: sligro
Mijn favoriet: Nee