Recept van de dag: Chipolatataart

Geglaceerde worteltjes

Geglaceerde worteltjes

Ingrediënten:

  • 600 g Parijse worteltjes
  • 1 limoen schoongeboend
  • 20 g boter
  • 4 el schenkhoning
  • 1/2 bakje bieslook

Bereiding:

1. Kook de worteltjes 4 min.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.

2. Giet de worteltjes af in een vergiet.
Zet de lege pan weer op laag vuur en smelt de boter.
Voeg de worteltjes toe en bak 1 min. op hoog vuur mee.
Voeg de honing, het limoensap en -rasp toe en bak al omscheppend 3 min. mee.
Schep de bieslook door de worteltjes en serveer direct.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8531
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Groenten en Bijgerechten
Datum: 30-03-2014
Land: Nederland
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee