Recept van de dag: Glutenvrije Aardbeienmuffins met kokosmeel

Glutenvrije Aardbeienmuffins met kokosmeel

Glutenvrije Aardbeienmuffins met kokosmeel

Ingrediënten:

  • 50 gram kokosmeel
  • 25 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel arrowroot
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel kokosbloesemsuiker
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel vanille-extract
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 125 gram aardbeien
  • 4 eieren
  • snufje zout

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden en meng alle droge ingrediënten in een grote mengkom.

2. Smelt de kokosolie en klop in een andere kom de eieren op.
Doe de kokosolie en de eieren bij de droge ingredienten, samen met het vanille-extract en meng even goed door, met bijvoorbeeld een handmixer.

3. Schep als laatste de aardbeitjes door het beslag en verdeel het mengsel over de vormpjes.
Het beslag rijst niet zoveel, dus je vormpjes mogen best vol zitten als je grote muffins wilt.

4. Bak ongeveer 20-25 minuten in de oven en laat daarna goed afkoelen

Overge recept informatie:

Recept nummer: 8645
Aantal personen: 4
Categorie: Dieeët en vegetarische recepten
Sub categorie: Glutenvrij Gebak Brood,ijs ed,
Datum: 07-07-2014
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee