Recept van de dag: Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus

Stokbrood met mosterdboter pepercervelaat en vledsla

Stokbrood met mosterdboter pepercervelaat en vledsla

Ingrediënten:

  • 1 stokbrood koelvers
  • 20 g zachte roomboter
  • ½ theelepel fijne mosterd
  • ½ zakje veldsla
  • peper-cervelaat worst

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4.
In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken.
Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen.
Zachte boter met een klein beetje mosterd vermengen
Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met mosterdboter en beleggen met helft van veldsla.
Stokbrood beleggen met de peper-cervelaat,
Rest van veldsla erover verdelen.
Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.

Overge recept informatie:

Recept nummer: 9201
Aantal personen: 2
Categorie: Ontbijt, lunch en High Tea
Sub categorie: Belegde broodjes voor Lunche en High Tea
Datum: 17-10-2014
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee