Recept van de dag: Spinaziesoep

Indiase kerrie groenten schotel met kip en krieltjes

Indiase kerrie groenten schotel met kip en krieltjes

Ingrediƫnten:

  • 500 g panklare bloemkool
  • 250 g panklare sperziebonen
  • 700 g voorgekookte minikrieltjes
  • 2 eetlepels olie
  • 500 g kipfilet in blokjes
  • 1 pot Indiase roerbaksaus kerrie
  • 50 g rozijnen
  • 1 zakje verse koriander

Bereiding:

Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden.
In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken.
Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
In koekenpan olie verhitten.
Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken.
Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen.
Saus ca 5 minuten verwarmen.
Groenten afgieten en overdoen in schaal.
Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander

Overge recept informatie:

Recept nummer: 9261
Aantal personen: 4
Categorie: Hoofdgerechten
Sub categorie: Maaltijd suggesties
Datum: 19-11-2014
Land: India
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee