Recept van de dag: Paastaart

Met andijvie en ham gevulde pannenkoekjes

Met andijvie en ham gevulde pannenkoekjes

Ingrediƫnten:

  • 4 kant-en-klare pannenkoeken
  • ½ zakje hazelnoten
  • 1 eetlepel olie
  • 400 g panklare andijvie
  • ½ pakje room culinair
  • 150 g geraspte belegen kaas
  • 150 g hamblokjes
  • zout en peper

Bereiding:

Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Noten hakken.
Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren.
Op bord laten afkoelen.
In wok of grote braadpan olie verhitten.
Andijvie op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en ca. 1 minuut meewarmen.
Pan van vuur nemen.
Van kaas ca. 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes en noten erdoor roeren.
Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper.

Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden.
Op pannenkoeken elk 1/4 deel van andijviemengsel scheppen en dichtklappen.
Rest van kaas erover strooien.
Kaas onder hete grill in ca. 3 minuten laten smelten

Overge recept informatie:

Recept nummer: 9528
Aantal personen: 4
Categorie: Pannenkoeken, Flensjes, Wraps
Sub categorie:
Datum: 07-02-2015
Land: Nederland
Bron: Taste and Inspiration.nl
Mijn favoriet: Nee