Recept van de dag: Frijoles negros

Fruitsalade met kaneelsiroop

Fruitsalade met kaneelsiroop

Ingrediƫnten:

  • 2 tl gemalen kaneel
  • 1 el citroensap
  • 2 el ahornsiroop
  • 2 friszoete appels
  • 250 g witte druiven
  • 7½ g verse munt
  • 6 verse vijgen
  • 150 g bramen

Bereiding:

1.Meng de kaneel en het citroensap met de ahornsiroop tot een dressing.
2.Snijd de appels in kwarten. Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in blokjes.
Meng de appel met de druiven in een grote schaal en besprenkel met de dressing.
3.Snijd de muntblaadjes fijn en strooi over de salade. Schep voorzichtig om.
4.Snijd de vijgen in partjes en verdeel met de bramen over de salade. Serveer direct.
Tip:
Kun je geen verse vijgen (meer) krijgen?
Je kunt de recepten ook met gedroogde vijgen maken maar gebruik dan iets minder

Overge recept informatie:

Recept nummer: 9568
Aantal personen: 4
Categorie: Ontbijt, lunch en High Tea
Sub categorie:
Datum: 28-09-2015
Land: Nederland
Bron: Allerhande
Mijn favoriet: Nee